Alapi Csaba blogoldala

  Ahány ház, annyi baj legyen :-)

  Eladó Zuglói Lakások bejegyzései

  Kizárólagos használatú kert a Rákos patak szomszédságában!
  XIV. kerületben, a Rákos patak szomszédságában, csendes zöldövezetben található ez a 68 nm plusz 10 nm teraszos, kiváló adottságokkal rendelkezõ, egyedi cirkófûtéses lakás 40 nm elkerített, kizárólagos használatú kerttel. A környezet csendes, nyugodt, kis lakásszámú társasházakkal. Az elkerített, 3 emeletes, 12 lakásos társasházat 2006-ban építették, kertjét gyönyörûen rendben tartják. A lakás földszinti, nappali és 2 hálószobás, amerikai konyhás. A fürdõszoba és a mellékhelyiség külön kialakított. Konyhája bútorozott és gépesített.
  Tartozik hozzá egy az alagsorban elhelyezkedõ 3 nm-es tároló is, mely a lakás vételárán felül 1.000.000,- Ft és kötelezõen megvásárolandó.
  Alaprajz:

  Eladó Zuglói Lakások 4.

  7 hozzászólás
  Ahol a fény lakik!
  XIV., Alsórákosi részén, a Rákos patak közelében, kis lakásszámú társasházas környezetben található eme 82 nm alapterületû + 13 nm terasz, belsô 2 szintes, duplakomfortos, cirkófûtéses, kiváló beosztású, gyönyörû lakás. Az elkerített társasház 2003-ban épült, 3 szint + tetõtéren 11 lakással. A lakás 3. emeleti, nappali és 2 hálószobás. Az alsó szinten nappali nagy amerikai konyhával, terasz, és egy fürdõszoba, a galéria jellegû felsõ szinten 2 hálószoba és még egy fürdõ található. Kiváló beosztású, NY-i tájolásának köszönhetõen rendkívül világos. Amerikai konyhája bútorozott és gépesített. Tartozik hozzá egy teremgarázs beálló és egy tároló is, mely a lakás vételárán felül 2 M, illetve 600.000,- Ft, és kötelezõen megvásárolandók.

  Eladó Zuglói Lakások 3.

  9 hozzászólás

  XIV. kerületben, Alsórákos zöldövezeti részének egyik mellékutcájában eladó egy 92 nm-es, egyedi cirkó fûtéses, klimatizált, tetõtéri lakás. A környezet csendes, nyugodt, kis lakásszámú társasházakkal.A nagy múltra visszatekintõ Bau-Max Kft. által tökéletes minõségben megépített, 3 emeletes, 8 lakásos társasház 2004-ben került átadásra. A lakás 3. emeleti, nappali + 3 hálószobás, amerikai konyhás. A fürdõszoba és a mellékhelyiség külön kialakított. Konyhája bútorozott és gépesített. A házban kerékpárok és babakocsik részére közös tároló is kialakításra került.A lakáshoz tartozik egy felszíni beálló hely is, mely a lakás vételárán felül 1,2 M Ft és kötelezõen megvásárolandó.Kiváló a tömegközlekedés és az infrastruktúra.

  Eladó zuglói lakások 2.

  2 hozzászólás
  XIV. kerületben, a Rákos patak szomszédságában, csendes zöldövezetben található ELTE lakóparkban eladó egy 50 nm-es, kiváló adottságokkal rendelkezõ, egyedi cirkófûtéses lakás. Az 1995-ben épült lakópark zárt belsõ kertjét, játszóterét gyönyörûen rendben tartják. A ház 4 emeletes, 12 lakásos, kerékpár és babakocsi tárolóval is rendelkezik. A lakás 4. emeleti, 2 szobás, külön konyhával. A fürdõszoba és a mellékhelyiség külön kialakított. Konyhája bútorozott és gépesített.
  Tartozik hozzá még egy 3 nm-es tároló is, mely a lakás vételárán felül 500.000,- Ft és kötelezõen megvásárolandó.
  A 2 db felszíni beálló AJÁNDÉK! Igény esetén garázs is bérelhetõ 100 m-re.
  Kiváló a tömegközlekedés és az infrastruktúra. 173 E busz 5 percre, éjjel nappali a sarkon.

  Eladó Zuglói Lakások 1.

  Nincs hozzászólás

  Érdemes ránézni!

  http://www.marecort.hu/mrc/index/index.html?url=i_projekt-1-10236—u156

  Na mi a véleményetek? Szép mi?