Alapi Csaba blogoldala

  Ahány ház, annyi baj legyen :-)

  Rólam, nekem írták bejegyzései

  Kedves Csaba!

  Nincs hozzászólás

  Meggyőződésem, hogy jobban nem is dönthettünk volna azzal, hogy az Ön segítségét kértük. A lakáskereséssel kapcsolatos terhek valamennyi részét levette a vállunkról, ugyanakkor mindig figyelembe vette a saját javaslatainkat. Mindazokat a szempontokat sikerült maradéktalanul érvényesíteni, amiket legelső találkozásunkkor leszögeztünk, és a számunkra tökéletes lakást megtalálni.

  Ezúton szeretném megköszönni a közreműködését, amely nélkül valószínűleg még a mai napig kétségbeesetten böngésznénk az ingatlanpiacot, nem pedig az első esténk töltenénk kedvenc új lakásunkban.

  Üdv.:

  Barbara

  Tisztelt Alapi Úr

  8 hozzászólás

  Az Ön segítsége számomra  szokatlan, változatos, egyszerű, gyors és nagyszerű volt.

  Szokatlan, mert először engem akart megismerni, igényeimet, társadalmi helyzetemet, szokásaimat. Ennek függvényében mégis az Ön által bemutatott lakások változatosak voltak, hogy lássam a különbséget az Ön által számomra kijelölt ingatlan és azok az ingatlanok között, amelyek most az ingatlanpiacon többségrendben vannak. Így egyszerű volt a választás számomra és az azt követő szerződéskötés folyamata pedig gyors és nagyszerű.

  Köszönöm szépen még egyszer kitűnő munkáját, készséges segítségét.

  Üdvözlettel

  Szabolcs

  Kedves Csaba!

  12 hozzászólás

  Szeretném megköszönni a lakáseladásban nyújtott segítségét. Több hónapnyi próbálkozás után még most is hihetetlennek tűnik, hogy kevesebb, mint 1 hét alatt lezajlott az Ön által szervezett teljes eladási folyamat, az első telefonhívástól a szerződés aláírásáig. Ráadásul olyan feltételekkel, amely mindkét aláíró fél számára ideális volt. Köszönjük.

  Egy Ügyfél.

  Pedig sok munkám volt benne.

  13 hozzászólás

  http://penzcentrum.hu/lakas/ezt_bebukta_az_rtl_klub_sztarja_hol_fog_lakni_egyaltalan.1033932.html?utm_source=penzcentrum&utm_medium=mail&utm_campaign=hirlevel

  “Mit is mondhatnék? Miattad kezdtem el ingatlanozni.

  Remélem, hogy egyszer majd akkora ásznak tartanak engem is mint ma Téged!

  Addig is: Köszönet és bókok:-) “

  lehet, hogy kissé nyálas, de igaz!

  Györgyi&Balázsok

  Na’tessék

  Nincs hozzászólás

  Kedves Csaba!

  Azért kereslek meg levelemmel, hogy megköszönjem Neked a segítséget, amit a lakásom eladása során nyújtottál számomra. Úgy érzem, nagyon jól döntöttem, hogy Tőled kértem segítséget.
  Cikáznak a fejemben a gondolatok, hisz friss még az élmény a tegnapi adásvételi szerződés aláírása óta. Rettentően korrekt, professzionális ügyintézésben részesültem, igazi szolgáltatást kaptam!!!
  Külön tetszett, hogy igazából semmi dolgom nem volt, semmi miatt nem kellett aggódnom, nem kellett maratoni telefonálgatásokba bonyolódnom az időpont egyeztetésekkel, vagy bajlódnom bármivel. Egyszerűen csak annyit kellett tennem, hogy megbízást és kulcsot adtam, azután pedig csak vártam a jó hírt, hogy elkelt az ingatlan. Így is lett. Elmondhatatlanul elégedett vagyok, mindenkinek ilyen gondtalan lakás eladást kívánok!!!!
  Tegnap az adásvételi szerződés aláírásakor is leesett az állam, hogy mennyire profi ügyintézésben van részem. Minden tökéletesen elő volt már készítve mire oda mentem, tiszta és egyértelmű volt a szerződés minden egyes pontja, melyek mindkét fél érdekeit maximálisan szem előtt tartották, így azt gondolom, hogy egy tökéletesen elégedett vevő és eladó állt fel az asztaltól. A kedves meglepetésed a felek számára, a sikeres szerződéskötést követően pedig, hihetetlen kellemes érzés volt, nagyon figyelmes gesztus.
  Megtisztelnél vele, ha a következő ingatlan ügyletemet is Te kezelnéd.
  Még egyszer nagyon köszönök mindent!
  Kata

  http://www.youtube.com/watch?v=Z7UxVFV7PZI&feature=youtu.be

  Alapi Csaba az Ingatlanügynök +36 30 370 5712

  Kedves Csaba ( ez én vagyok )

  1 hozzászólás

  Ezúton szeretnék köszönetet mondani ingatlankeresésemben nyújtott segítségedért. Szinte hihetetlen, de együttműködésünk néhány hét után máris sikerrel zárult.
  Meggyőződésem, hogy jó döntés született, melynek meghozatalában jelentős szerepe volt szakmai tapasztalatodnak és személyes támogatásodnak.
  Köszönettel kíván minden jót:
  Ákos
  az elégedett vevő :)

  Kedves Csaba!

  Nincs hozzászólás

  Kedves Csaba!

  Amikor döntöttünk a lakásunk eladásáról, még nem gondoltam, hogy ingatlanirodát fogunk bevonni az eladásba. Azért sem, mert akikkel korábban tárgyaltam, nem voltak megbízhatóak és felkészültek, hiányzott a tapasztalatuk is. Személyedben egy jó szakembert és egy megbízható Embert ismerhettünk meg. Ezen kívül fontos, hogy az üzlet is sikerrel zárult. A mi együttműködésünk nem volt rövid :-) , ezért közben lehetőségem volt Téged ajánlani a kollégámnak is.

  Köszönjük a sok segítséget!

  Kislaki Gábor

  Nagyon kedves, köszönöm.

  11 hozzászólás