Alapi Csaba blogoldala

  Ahány ház, annyi baj legyen :-)

  Lakások bejegyzései

  -Batthyány tér és a Mammut között, a Linzi lépcső lábánál.
  -tökéletes infrastruktúrával!
  -szép világos lépcsőházzal, tágas lifttel!
  -belső háromszintes kialakítással!
  -budai és pesti panorámával!
  -Kertre néző, Déli tájolással!
  -előszobával, étkezős ablakos konyhával!
  -kŁlŲn mellťkhelysťggel!
  -fürdőkádas fürdőszobával!
  -tágas erkélyes nappalival!
  -elszeparált privát szférával!
  -felsű szinten légkondicionálóval!
  -praktikus tároló helyekkel!
  -alacsony fenntartási költségekkel!
  -rendezett társasházban!
  70 nm.-es, nappali plusz két szobás lakás ELADÓ

  A hét lakása!

  3 hozzászólás
  RÓZSADOMB és ORSZÁGÚT közös részén a KELETI KÁROLY utca felsõ harmadában lakás eladó!
  azingatlanigynok.hu
  - 100 éve ékült, jól karbantartott társasház.
  - nem beépített, nyugodt, csendes, zöld belsõ udvar.
  - 40nm. alapterület, 65nm. lakófelület, 20nm. saját terasz.
  - Keleti és Nyugati tájolású ablakok.
  - Gázcirkó fûtés.
  - Mûanyag ablakok, hurrikánálló, elektromosan táv irányítható fémredõnyökkel.
  - Minden helység külön légkondicionált (hûtõ-fûtõ AEG).
  - 4 személyes finn szauna.
  - Meglepõen olcsó fenntartási költségek.
  - Tökéletes tömegközlekedés.
  - Kiváló infrastruktúra.
  Alaprajz:

  XI. kerületi SZÉPSÉG

  1 hozzászólás
  44 négyzetméteres Szerémi úti stúdiólakás!
  Lépcsőház
  ÚJ BUDA közismert, és óriási népszerûségnek örvendõ Nádorliget lakóparkjában, nagy 8nm.-es erkélyes, világos, tágas 44 nm.-es stúdiólakás ELADÓ, modern, harmonikus színvilágú burkolatokkal, beépített szekrényekkel, konyhával. Borús téli idõben a fürdõszobában található infraszaunában vigasztalódhat. Konditerem, kávézó, étterem, cukrászda, és kiváló infrastruktúra, mindez rendkívül kedvezõ rezsi mellett. Mindenképpen megfontolandó, mert itt évente 1 db. ilyen lakás szabadul fel.
  Előszoba
  Fürdőszoba infraszaunával
  Gépesített konyha
  Nappali
  Erkély ( 8nm )
  Ugye milyen csinos?
  Alapi Csaba
  06303705712
  A II. kerület Víziváros legimpozánsabb lakása!
  Teremszerû méretek, íves formák jellemzik. A kör alakú, kétszintes lakás alsó szintjén a 13 méter hosszú és 15 méter széles térben kapott helyet a nappali és a konyha. Ehhez csatlakozik, 2 kisebb körívet alkotva az étkezõ és a dolgozó. A ferde falsíkú szeparált helyiségekben pedig a háló, a fürdõ és az abból nyíló szauna, valamint a kamra kapott helyet. A kupola tetõterébe egy, a falívet követõ, szellõs acéllépcsõn át jutunk. Ez külön lakrészként funkcionál és a padló szintjén kialakított zárószerkezettel hermetikusan le is zárható. Itt az íves területet a nappali foglalja el, ami egyben a háló is. Az alkóvszerû, ferde falsíkú helyiségen pedig a vendégszoba, gardrób és a fürdõ osztozik.
  Az egyedi tervezésû beépített bútorok és a gépesített konyha is a lakás tartozéka.
  Aki igazi különlegességre vágyik, annak mindenképpen éreznie, látnia kell, amit ez az ingatlan nyújt.

  Aki többet akar tudni, íme: http://www.marecort.hu/mrc/index/index.html?url=i_projekt-1-10890—u156

  A lakás ELADÓ, csak tessék, tessék.

  Alapi Csaba
  Ingatlanügynök
  +36303705712

  VI. kerületben, az Andrássy út szomszédságában található ez a 2. emeleti, 45 nm-es, nappali és 1 hálószobás, külön konyhás, bútorozott lakás. 2009-ben teljes körûen fel lett újítva, és azóta is megtartotta kiváló állapotát. 2 havi kaució ellenében, minimum 1 évre bérelhetõ. Kis háziállat tartható.

  http://www.marecort.hu/mrc/index/index.html?url=i_projekt-2-10800—u156

  Tessék nézegetni, kikérdezem :-)


  Mi az a penthouse?

  Nincs hozzászólás

  Én már nem is tudom, de ez a lakás gyönyörű:

  Itt a lift a nappaliban áll meg

  Idézet a www.4szoba.hu cikkéből.
  Minden általunk megkérdezett ingatlanügynökség egyetért abban, hogy nem a szó eredeti és hagyományos értelmében értelmezik nálunk a penthouse lakásokat. Sobel Péter a Belváros Ingatlan ügyvezetője szerint nálunk nem jellemző az olyan penthouse lakás, mint Amerikában, azaz olyan, ahol a nappaliban áll meg a lift, vagy csak a lakás tulajdonosa mehet fel – akár egy kártya segítségével – a legfelső szintre. Olyan lakás azonban már jóval több is akad – hívta fel rá a figyelmet Sobel Péter – ahol a legfelső szinten nem csak méreténél fogva értékes többlet a terasz, hanem tulajdonképpen körbeveszi a lakást.

  Hári György a Terrace Ingatlan munkatársa ehhez még hozzátette, hogy szerinte a penthouse fogalomnak nem kizárólag olyan lakásokat kéne jelentenie, amelyeknek minden helyiségéből közvetlenül elérhető a terasz, emellett vagy nagy belmagassággal rendelkeznek a legfelső szinten, vagy eleve kétszintesek – de a vevők rendszerint így értik ezt a fogalmat. Éppen emiatt lehetséges az, hogy a belvárosi tetőtér-beépítéseket is nevezhetik penthousenak, ha elég nagy a belmagasság és kényelmes méretű, loft szerű helyiségeket alakítottak ki bennünk – természetesen hozzájuk illő terasszal.

  Normál esetben egy penhouse lakásnak minimum 80-100 négyzetméter alapterületűnek kellene lennie – pontosít Kucsera András az Otthon Centrum részéről – és a terasz mérete is el kell, hogy érje a 70 négyzetmétert. Bár ezek a feltételek ritkábban teljesülnek – de azért akad rá példa -, emiatt általában penthousnak nevezzük azokat a lakásokat is, amelyek minimum 1,5-2 szobával rendelkeznek, és a hozzájuk tartozó terasz minimum 25-30 négyzetméter.

  Movik Gabriella a Tipp Ingatlan értékesítési vezetője úgy írta körül a fogalmat, hogy olyan legfelső emeleti lakásokra kell gondolni, amelyek legalább az ötödik emeleten vagy annal magasabb házak legtetején találhatók – a szót a görög penta, azaz öt jelentése alapján értelmezte. Tartozik hozzá terasz, amelynek mérete csaknem akkora, mint a lakás alapterülete. Emellett felhívta a figyelmet arra, hogy a vevők általában új építésű, fiatalosan trendi és exkluzív lakásokat értenek penthouse alatt, de ez a műfaj nem kizárólag új építésű házakban található meg.

  Pergel Róbert a Duna House munkatársa azzal egészítette ki a definíciót, hogy a penthouse mellett, penthouse jellegű lakásokkal is gyakran lehet találkozni. Elmondása alapján ez a megnevezés olyan legfelső emeleti lakásokat jelent, amelyekhez az átlagnál jóval nagyobb, tekintélyes méretű terasz tartozik, de maga a lakás nem rendelkezik különösebben extra adottságokkal.

  http://www.marecort.hu/mrc/index/index.html?url=i_projekt-2-9185---u156

  Az igazán beleszeretős

  Összehozzuk?

  1 hozzászólás

  Mit néz a cica?

  Nincs hozzászólás
  Nézz a kép mögé, ott meglátod

  Ha érdekel, nézz a kép mögé

  Ha nagyobbra cserélnéd

  Nincs hozzászólás

  Klikk a képre, NÉZD MEG EZEKET

  Hívj, +36 30 370 5712 SEGÍTEK -:)